Waar staan we voor?

Authenticiteit
The cost of being you. Ja die is er, en dat is oké. Bij Uncapped zetten we in op onze sterktes en blijven we 100% onszelf, onder elkaar en naar onze klanten toe. Dit zorgt ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en een hecht team vormen dat perfect op elkaar kan inspelen.
Wederzijdse flexibiliteit
Je bent maar zo goed als de mensen waarmee je samenwerkt. Als professionele dienstverlener in een erg competitief domein is dit voor ons een erg belangrijk uitgangspunt. We trekken de beste mensen aan door het feit dat de vrijheidsgraden bij Uncapped groter zijn dan bij andere consultingbedrijven. Dit komt o.a. terug in onze 80% regel die stelt dat we maximaal 80% van onze tijd voor klanten werken. Dit kan echter alleen als er een commitment is van iedereen om in het heetst van de strijd "the extra mile" te gaan voor het project en voor elkaar.
Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling
De nummer 1 kwaliteit waar we naar kijken bij aanwervingen is de drive om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Iedere week maken we tijd (en niet enkel 's avonds) om bij te leren en nieuwe ideeën aan elkaar voor te stellen. Die ideeën blijven niet in ons hoofd zitten, we gaan actief op zoek naar marktvalidatie en de creatie van een minimal viable product. Eigenaarschap is hierbij heel belangrijk; iets wat je bij ons creëert als individu, blijft van jou als individu.