Jouw digitale RechterhandTot uw dienst

roadmap-way-progress-timeline-steps

Digitale/Data Innovatie & Strategie

Jouw Rechterhand is hét aanspreekpunt maar steunt op de ervaring en kennis van een multidisciplinair team van ondernemers. Onze expertise is gebaseerd op werk voor organisaties zoals Microsoft, Engie en KBC Group. We kennen echter ook de realiteit van de KMO en de start-up en bieden steeds ondersteuning op maat van je noden en budget. We begeleiden je organisatie van visie tot implementatie en gebruik. Met Uncapped heb je je digitale Rechterhand altijd ... bij de hand.
Onze ondernemers krijgen meer vrijheid bij Uncapped dan bij andere potentiële werkgevers. Dit laat ons toe extreem selectief te zijn in ons aanwervingsproces. Jouw Rechterhand is een topper, gegarandeerd.

Roadmap

Implementatie & veranderingsmanagement

Een virtuele persoonlijke assistent voor een bank, een digitaal platform voor de eerstelijnszorg in Vlaanderen of een project om nucleair afval te verminderen. We hebben het al gedaan en brengen u graag in contact met onze referenties. Onze ondernemers hebben de expertise en drive om strategische projecten van A tot Z tot een goed einde te brengen. Strategische projecten betekenen vaak ook verandering voor een organisatie. We hebben een bewezen methodologie om het draagvlak bij uw medewerkers, partners en klanten te garanderen.

Illustration

Data-oplossingen op maat

Data is de voedingsbodem van een intelligent beslissingsproces. We verkennen jouw omgeving en zetten de data-organisatie op in lijn met jouw doelstellingen. Wil je graag een snelle, pragmatische oplossing? Wij valideren jouw idee via een snelle data proof-of-concept die we na positieve evaluatie ook duurzaam inkantelen in jouw organisatie. Onze aanpak leidt tot snellere beslissingen en nieuwe inzichten die jouw organisatie doen groeien.

Data project management

Brian Johnson

Brian is a talented master in crafting UI designs. He is committed to continuous education to stay aware of the latest design trends and technological feasibility.

Robert O'Neill

Robert always listens to the clients' visions and creates data-driven designs for what they imagine, what they really need, and require.

Jack Nicholson

Jack always strives to go above and beyond in order to achieve project goals meeting any clients' needs, expectations, and budgets. Feel free to hire him for your next project!

Linda Stewart

Hire our highly trained UI Designer. Linda is passionate about creating groundbreaking and breathtaking solutions for web, software, and mobile.

Waarom een digitale rechterhand?

Een digitale/data-ondernemer als hulplijn

We werken niet met account managers. Je krijgt een ondernemer die efficiënt optreedt als jouw rechterhand, zowel strategisch als operationeel.

Strategisch advies én implementatie

We doen meer dan adviseren. We hebben de expertise in huis om voorgestelde oplossingen ook zelf te bouwen.

Jouw klanten of medewerkers centraal

We houden doorheen onze samenwerking rekening met jouw medewerkers, partners en klanten. Een oplossing die niet gebruikt wordt, is een lege doos.

Jouw digitale rechterhand wanneer nodig

Periodiek strategisch advies? Een project van A tot Z leiden? Iets tussenin? Jouw rechterhand staat voor je klaar.

Eens zien of we datallemaal kunnen waarmaken?


Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.