Wat is Uncapped

Consulting voor en door ondernemers. Samen werken we voor klanten en aan eigen start-ups.

Digitale innovatie en strategie

Wij zijn geen slides-consultants. De oplossingen die we voorstellen vertrekken van jouw business en zijn gekoppeld aan een concreet implementatieplan.

Implementatie en verandering

Je weet reeds waar je naartoe wil. Wij helpen je om je business visie om te zetten naar een werkende technische oplossing die gedragen wordt door je organisatie en haar stakeholders. 

Automation & Data platform

We ontwikkelden een modulair automatisatiesysteem dat aanpasbaar is aan de noden van je bedrijf. Samen zetten we de stap naar een tijdsefficiënte en datagedreven bedrijfsvoering.  

Geinteresseerd in een job bij Uncapped?

Zou je graag deel uitmaken van ons team, ga dan snel naar onze jobsite om meer te leren over Uncapped!

Onze klanten

Illustration
Digitaal Vlaanderen referentie
Digitaal Vlaanderen referentie
Illustration
-people ICT services
Illustration
Illustration
-people ICT services

Het Uncapped team was een erg welgekomen versterking van onze staf zowel in mankracht als expertise op een cruciaal moment in de groei en ontwikkeling van de eerste lijn in Vlaanderen. Uncapped kreeg zeer snel voeling met onze noden en die van onze complexe achterban. We kijken terug op een vlotte samenwerking dankzij duidelijke afspraken en voldoende flexibiliteit. Uncapped slaagde erin zeer snel een gebruiksvriendelijk digitaal communicatie-, leer- en deelplatform op te leveren binnen de vooropgestelde tijd, budget en scope. Dit platform bestaat uit Yammer, Teams, Sharepoint en Totara. Op aanraden van Uncapped besteedden we veel aandacht aan adoptie wat zich ondertussen vertaalt in een grote participatie van de zorgraden aan het digitaal platform. Dank Uncapped voor jullie uitstekende begeleiding en adviezen.

dr. Caroline VerlindeDirecteur VIVELProject Digitale Transformatie van 61 vzw's

Onze diensten

  • Digitale innovatie en strategie

    Je markt verandert, de concurrentie komt met vernieuwingen en je wil jouw ideeën gevalideerd zien. Automatisatie en data zijn echter niet je core business en je weet niet goed waar te starten. Wij wel. We maken samen een plan van aanpak op, overtuigen de verschillende stakeholders en hebben de ervaring om je te begeleiden van start tot finish. 

  • Implementatie en verandering

    Cruciale projecten die niet mogen misgaan. Je hebt een partner nodig die een bewezen methodiek kan aanpassen aan jouw specifieke omgeving. Die de dingen opnieuw in vraag stelt. Een partij die de brug kan slaan tussen wat je wil bereiken en de technische oplossing om er effectief te geraken.

  • Automation & Data platform

    Je wil je klanten betertijdsefficiënter bedienen of betere beslissingen kunnen nemen op basis van één rapport. Jouw organisatie zou één bron van de waarheid moeten hebben die je bedrijfsvoering iedere dag ondersteunt. Contacteer ons, de eerste stap ligt vaak binnen handbereik.


Boek direct een meeting in onze agenda

Over UncappedDe partner die je begrijpt


We zijn expert in wat we doen én leggen het begrijpbaar uit. Geen hypeterminologie en dure slides. Met Uncapped weet je altijd wat de volgende stappen zijn.


De werkgever die je centraal zet


Als bedrijf ben je maar zo sterk als je mensen. Bij ons komen de mensen eerst, dan de projecten en dan pas het geld.

Ons team

Illustration

Mitch Cap

Managing Partner

Handelsingenieur in de Beleidsinformatica (UA)Ex-Microsoft, Ex-KBCGespecialiseerd in complexe data projectenUit veel informatie de essentie juist weergeven in iedere context

eb.deppacnu%40pacllehctim

Illustration

Jef Daniëls

Data Consultant

Burgerlijk Ingenieur Energie/Luchtvaart (KUL)Ex-Engie, Ex-AltranGespecialiseerd in complexe data projectenSnel de oplossing opleveren die aan alle vereisten voldoet

eb.deppacnu%40sleinadfej

Illustration

Els Maesen

Management Consultant & Operations

FinanceEx-KBCGespecialiseerd in integratietrajecten en product management.Kwaliteitsvolle oplevering met oog voor "the big picture" én de details.

eb.deppacnu%40neseamsle

De juiste fit?

We hebben nog wat informatie over jou nodig.

Goed aangekomen!

We nemen snel contact met je op!

Can't send form.

Please try again later.